Per 1 maart start een nieuwe uit twee personen bestaande Raad van Bestuur van het Ziekenhuis Amstelland. Behalve de al eerder aangekondigde voorzitter Sophia de Rooij, die Esther Agterdenbos opvolgt, start dan ook Paul Rotering. Volgens het ziekenhuis is de raad nu compleet.

Paul Rotering is sinds 2016 Directeur van MSB Alrijne, de coöperatie van vrijgevestigde medisch specialisten verbonden aan de Alrijne ziekenhuizen.

Bedrijfskundige

Voor die tijd werkte hij ruim 20 jaar in het bedrijfsleven in verschillende advies- en managementfuncties, onder andere bij Ernst & Young en bij Shell. Tot 2016, waarin hij verstapte naar de zorgsector, was hij Vice President Supply Chain bij Stork. Hij is afgestudeerd in bedrijfskunde en in financieel management.

Paul Rotering zegt te geloven in het bestaansrecht en de toegevoegde waarde van een relatief kleinschalig ziekenhuis zoals Ziekenhuis Amstelland. “Ik kijk ernaar uit samen met Sophia de Rooij en met alle betrokkenen en medewerkers een bijdrage te leveren aan de toekomst van het ziekenhuis en aan de gezondheidszorg in de regio.”

 Nieuwe fase
Volgens voorzitter Paul Steman van de Raad van Toezicht wordt met de komst van Rotering voldaan aan alle gewenste en vereiste ervaring, expertise en competenties om de in de laatste jaren gerealiseerde verbetering van de marktpositionering, de bedrijfsvoering en financiële prestaties op een duurzame manier verder uit te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.