Een trio van klarinet, saxofoon en accordeon speelt zondag 1 november (16.30 uur) hedendaagse en klassieke muziek in Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a.

Fie Schouten

De drie musici zijn Fie Schouten, basklarinet en klarinet, Femke IJlstra, sopraan- en altsaxofoon en Marko Kassl, accordeon. Zij hebben hun sporen verdiend in de vertolking van hedendaagse en klassieke muziek.

Bach en tango

Een triosonate van Bach staat op hun programma, evenals een sonate van Poulenc, een tango van Piazolla en, uit de huidige eeuw, composities van Goldstein, Imhorst en Raxach.

Alle drie zijn zij hoofdvakdocent voor hun instrument aan conservatoria in Nederland en Duitsland. Het trio komt met een programma dat een overzicht biedt van vier eeuwen klassieke muziek. Zij zien dit concert als een muzikale reis door de tijd.  Als de belangstelling groter is dan er momenteel bij concerten kan worden toegelaten, wordt het ook met een live-stream uitgezonden.

Kaarten

Wegens de coronavoorschriften is er in de kerk maar ruimte voor dertig muziekliefhebbers en daarom moet ieder zich vooraf opgeven (mail naar concert@kruiskerk-amstelveen.nl of schrijf in via de website van de Kruiskerk). Wegens registratie, gezondheidscheck en plaatsaanwijzing wordt men verzocht ruim op tijd te komen. Kaarten kosten € 10 per stuk (jongeren tot 25 jaar € 5). Kijk voor meer informatie op de website van de Kruiskerk Amstelveen www.kruiskerk-amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.