Over de rode loper worden zij ontvangen. De bezoeksters van de Little Ladies Morning op zondag 1 december om 10.30 uur bij Project Gio in Cinema Amstelveen.

De Little Ladies Morning is een gelegenheid voor meisjes om met vriendinnen naar Cinema Amstelveen te gaan. Deze keer draait daar de film Project Gio. In die hilarische komedie speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video’s uploaden.

Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd… Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is? Na de film gaan de Little Ladies met een goodiebag weer naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.