In ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129 start woensdag 8 mei (13.30 tot 15.30 uur) een serie workshops voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, samen met hun opa of oma. Die duurt voort tot en met 12 juni, steeds op woensdag.

Tijdens een reeks workshops onder leiding van Sveva de Valk, gaan opa of oma hun verhaal (elke opa of oma heeft wel wat te vertellen, denken zij) beschrijven en hun kleinzoon of kleindochter gaat er een schilderij van maken. De reeks workshops bestaat uit vijf wekelijkse creatieve workshops, met als afsluiting een expositie van de verhalen en schilderijen.

Wijkplatform

De kosten voor de serie workshops en de expositie zijn voor een opa of oma met een kleinkind samen € 15,00 inclusief materialen en een kopje koffie en thee voor opa of oma en limonade voor kleinkind. Als er meer dan één opa of oma meegaat of er komen meer kleinkinderen mee, dan komt er nog € 9,00 bij.

Sveva de Valk heeft na haar opleiding voor Onderwijsassistent, de Hogeschool voor Beeldende Kunst afgerond. Zij spreekt goed Engels, dus de workshops zijn ook geschikt voor Engelstalige deelnemers.

De workshops worden mede mogelijk gemaakt door BIG en Wijkplatform Stadshart en Participe Amstelland.  Voor meer info of aanmelden verhalenworkshop@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.