Het levenloze lichaam van een man van 27 is zondagmiddag door de politie gevonden in een woning aan de Doctor Plesmansingel. Hoe hij is gestorven wordt nog door de politie onderzocht, die tegen drie uur een melding kreeg na veel geschreeuw in die flat. Er kwam gistermiddag een forensisch team naar het appartement. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Agenten vonden vervolgens bij die woning familieleden en binnen de dode man, die er ook woonde. Omdat nog niet duidelijk werd wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen. Om ongeveer half twaalf is een man van circa 25 jaar met een bebloed sportjack bij de flat gezien en voor hem heeft zij speciale belangstelling. Hij liep naar de Van der Hooplaan en is later gezien in het Stadshart . Het enige signalement is nu dat die man een stevig postuur, een bol gezicht en kort stekelhaar heeft. Hij is ongeveer 1.90 meter lang. Volgens mensen die hem zagen had hij een grijze trui aan.

Dat kan via telefoonnummer 0900- 8844 of anoniem via 0800-7000.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.