Zaterdagavond 13 oktober (20.00 uur) gaat een nostalgische, muzikale reis naar de jaren vijftig en zestig in première. Het muziekconcert ‘Rot op met die geraniums!’ staat op de agenda van de Schouwburg Amstelveen. Foto: Titus Brein.

Foto: Titus Brein.

De legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur / schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nemen het publiek samen met een liveband mee terug naar toen, aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd. Soms om naar te luisteren, soms om lekker mee te zingen. De livemuziek wordt gelardeerd met enkele korte verhalen, herinneringen en foto’s.

Nozems

Rode draad: de opstandigheid van de ‘bofkontengeneratie’. Eigenwijs in de nozemtijd, opstandig in de swinging sixties. Al met al is het de heren aardig gelukt om niet aan allerlei ‘burgerlijke’ verwachtingspatronen te voldoen. Gaan ze nu als pensionado’s achter de geraniums zitten? Nee hoor: Rot op met die geraniums! Het publiek is van harte uitgenodigd om naar de voorstelling gekleed te komen zoals ze er in de jaren ’50 en ’60 uitzagen of eruit hadden willen zien. Deze dresscode is uiteraard niet verplicht, maar zeker sfeer verhogend.

Theateragenda
Woensdag 10 oktober staat bandoneonist Carel Kraayenhof samen met zijn ensemble in de Grote Zaal.

Donderdag 11 oktober is het tijd voor Zonder verdoving (reprise) van cabaretière Sara Kroos. Snoeihard, poeslief maar bovenal schaamteloos grappig.

Op vrijdag 12 oktober gaat het theatercollege In vertrouwen van advocaat Mr. Gerard Spong in première. Zaterdag 13 oktober speelt Theater Rotterdam toneelstuk Headroom in de Kleine Zaal. Voor kids is er zondag 14 oktober de jeugdvoorstelling Rapunzel (3+) met Pannenkoekenfestijn vooraf. Tommie Christiaan gaat maandag 15 oktober in première met zijn muziekshow In een ander licht en dinsdag 16 en woensdag 17 oktober staat het populaire cabaret duo Veldhuis & Kemper met Geloof ons nou maar (reprise) in de Grote Zaal. Kortom weer een afwisselende week!

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.