Het eigenwijze autootje Broem trapt zondag 16 september (14.30 uur) het theaterseizoen af in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A. De voorstelling wordt gespeeld door Ellen Smets Theater. Broem kan trouwens zelf rijden, trapt het pedaal in en vliegt door de bocht als een speer. Broemmm Broemmm.

Zie haar racen. Broem Broemmmm… en pang. Ai. Een lekke band, Wat nu? Daar is Baasje Deus om haar te helpen. Timmer, schroef schroef, timmer, zaag. Gelukkig, Broem is weer heel. En Brrooeemmmm, daar gaat ze alweer…

Broemmm is een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt. Het zelf willen doen, tegen de draad in zijn, maken de voorstelling voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar.

Door het interactieve karakter van de voorstelling voelen de kinderen zich onmiddellijk betrokken en beleven ze samen met Broemmm en haar baasje Deus de spannendste avonturen. Language no problem. Voor iedereen van twee jaar en ouder. Toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via  www.amstelveenspoppentheater.nl, 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.