Theater Stof speelt voor de allerkleinsten, voor iedereen van een jaar een ouder, de voorstelling ‘Kiekeboe’ op zondag 12 juli (10.30 uur) in het Amstelveens Poppentheater.  

Een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen.

​Decor

Olifant, schaap, uil en kikker kunnen kinderen  ontmoeten in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in en met het decor.

​​Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439

Cabaret

Op zondagnamiddag 19 juli is er een pre-barbecue voor iedereen vanaf 4 jaar en op zaterdagavond 25 juli een grappige after-dinner cabaretachtige voorstelling voor oudere kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.

Daarnaast beginr het Poppentheater met het reguliere seizoen op zondag 16 augustus met de 3+ voorstelling ‘1,2,3,4 Poppetje van Papier’.  De komende weken ons programma vanaf augustus tot en met december op onze website zetten.

Hoewel inmiddels meer kinderen in de zaal zin toegestaan, wordt qua indeling altijd rekening gehouden met het feit dat kinderen naast hun ouder, opa of oma of begeleider mogen zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.