De SP gaat kennelijk ook buiten verkiezingstijd door met wijkbezoeken. Dezer dagen was zij in Westwijk te zien om met mensen te praten over hun wijk. Een bewoner had naar haar zeggen contact gezocht, omdat diens gezin veel problemen ondervindt van de warmte / koude opslag ook wel bekend als WKO. Op zijn adres werkt deze WKO niet of nauwelijks en heeft hij zelf een voorziening moeten treffen voor warm water.

Prachtig idee natuurlijk alle nieuwe huizen van een alternatieve energiebron te voorzien, vindt de SP, omdat men nu eenmaal af moet van het gas.  Maar die nieuwe bron moet dan wel goed werken. De partij ging kijken in de Zilverschoonlaan, de Teunisbloemlaan en de Guldenroedelaan. Bewoners waren volgens haar aangenaam verrast dat ‘vertegenwoordigers van een politieke partij zo maar bereid waren om met ze te praten’.

Over de WKO bleken de meningen nogal uiteen te lopen. In de beginperiode waren er heel veel problemen met het WKO systeem. Sommige mensen ondervinden die vandaag nog steeds.

Andere geluiden die bewoners uitten betroffen (weer) het wegvallen van lijn 199, die voorheen over de burgemeester Wiegelweg reed (prima rechtstreekse verbinding naar Schiphol) en minimale speelvoorzieningen voor de kleintjes in een wijk met veel jonge kinderen wonen. Overigens constateerde de SP dat in de wijk met veel expats men over het algemeen zeer tevreden is over het contact met de buren.

 

 

7 REACTIES

 1. De heer Bos schrijft dat de Socialistische Partij in Amstelveen KENNELIJK ook buiten verkiezingstijd door gaat met wijkbezoeken. Het zal hem toch bekend zijn dat de SP, in tegenstelling tot al die andere partijen, dit al vele jaren consequent doet en zich dus niet alleen in de raadzaal ophoudt?

  • Ik weet het wel, de SP kan je soms overvragen. Neemt niet weg dat diezelfde partij al altijd de wijken inging. Dat kennelijk van de heer Bos is hoogstwaarschijnlijk een slip of the tong. Maar vraag mij wel af, waarom ik steeds mails krijg met reacties van de heer Bos. Krijgen jullie die ook???? Zie hier dan die reacties niet terug. Ik ben overigens lid-af. Van de SP. Mij is teveel gevraagd en te weinig geboden. (niet qua geld, maar qua feeling met je gezondheid.) En dan ben je blijkbaar bij de SP een non-issue. Als je niet dag en nacht voor de SP de laatste krachten uit je voeten loopt, hoor je er niet meer bij.

   • “En dan ben je blijkbaar bij de SP een non-issue. Als je niet dag en nacht voor de SP de laatste krachten uit je voeten loopt, hoor je er niet meer bij.”

    Ach gossie. Een beetje laf hoor, een echte communist gaat door tot het einde.

 2. Welgeteld 1 klacht? En waarschijnlijk door onkundig gebruik. Een google op ‘wko klachten Amstelveen’ levert alleen bovenstaande op. Bij de gebruikersplatformbodemenergie site komt Amstelveen niet voor.

  Het bekende SP verhaal, kletskoek verkopen over dingen die er niet zijn.

  Trouwens een mooie wijk, die snel verpaupert als er zo’n bende ongure communisten door de straten dendert.

  • altijd heel erg leuk dat de hr. TT nu sites van de gemeentelijke voorlichting citeert , terwijl hij aan de andere kant nooit de gelegenheid voorbij laat gaan om de ICT van de overheid af te kammen.

 3. Wat apart dat Frank Bikker op juni 18, 2018 at 2:03 am reageert en emoji op juni 18, 2018 at 2:00 am.

  Het zal toch niet …..?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.