Ongeveer 1700  mensen bezochten, volgens de organisatoren, vrijdag en zaterdag het commerciële evenement ‘Amstelveen Culinair’ aan de Noordelijke Poeloever, waar overigens het daar gevestigde sterrenrestaurant ‘Aan  de Poel’ niet aan meedeed. Zaterdag kon iedereen bij de eetpartij aansluiten, vrijdag was het een ‘business edition’ voor ondernemers. Het was een feest van eten en drinken en live muziek van de band Jazz & Wine, waarmee ook wethouder Adam Elzakalai van Economische Zaken ‘positief’ was, namens het gemeentebestuur en sprekend.

De dertien horecazaken die er voor zorgden zijn volgens het organiserende comité dik tevreden.

Volgende editie

Wie er voor een bescheiden bedrag kwam eten en drinken kon genieten van een keur aan gerechten en zomerdranken van lokale horecazaken; van sushi tot tapas en van cocktails tot verrassende desserts. Wethouder Elzakalai roemde vooral de grote opkomst. “Ik wil de Stichting Amstelveen Culinair, de deelnemende restaurants en de sponsors hartelijk bedanken. Wij staan open voor een samenwerking bij een tweede editie,” zegt hij.

Scherm

Op vrijdag was de aftrap met de Business Edition van Amstelveen Culinair. Veel bezoekers van Amstelveense en regionale organisaties en bedrijven waren er. Zaterdag was het nog even spannend of het kon doorgaan in verband met de wind. Maar de bezoekers lieten zich door het weer blijkbaar niet tegenhouden.  Het bleef grotendeels droog en de zon liet zich zelfs zien. Voetballiefhebbers konden om 21.00 uur de wedstrijd van Oranje tegen Turkije op een groot scherm kijken. Voorzitter Dennis Wiersema van de organiserende stichting zei verrast te zijn door de positieve reacties van de bezoekers en de – gezien het slechte weer – hoge opkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.