De Bibliotheek Amstelland kreeg donderdag een cheque van € 3.192,54 dankzij de Rabo Clubsupportactie. Het geld is bestemd voor een Verhalenkiosk, waarmee bezoekers verhalen ervaren aan de hand van bijvoorbeeld boeken, voorwerpen, poëzie en foto’s. Het is een plek voor grote verhalen én kleine verhalen uit de regio Amstelland.

“Met de Verhalenkiosk krijgen verhalen in welke vorm dan ook de plek die ze verdienen”, zegt Hiske Deinema, programmamaker bij de Bibliotheek Amstelland.

Talen en culturen

Volgens haar raakt men door de Verhalenkiosk geïnspireerd en ontdekt men talen en culturen om zich heen en ver. “We zijn dan ook enorm blij met de steun die we vanuit de Rabo Clubsupportactie hebben ontvangen.” Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank. Jaarlijks investeert die in clubs en verenigingen om ze toekomstbestendiger te maken en ambities te realiseren. Klanten van de bank kunnen tijdens de actie hun stem uitbrengen op de initiatieven die zij steunen.

Foto-onderschrift: Het team van de Bibliotheek Amstelland neemt de cheque in ontvangst uit handen van Orhan Sahin, ledenraad lid van de Rabo.

1 REACTIE

  1. Waarom schrijft u de woorden bibliotheek, verhalenkiosk en clubsupport(actie) ten onrechte met hoofdletters? En waarom schrijft u “bieb”, terwijl dit spreektaal is en geen schrijftaal?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.