Van vrijdag 13 januari 20.00 uur tot maandag 27 maart 5.00 uur is de oprit Schiphol Oost dicht. Dit is de oprit bij de rotonde van de Burgemeester A. Colijnweg tussen oprit 6 Aalsmeer en oprit 5 Amstelveen Stadshart in.

Het verkeer vanuit Aalsmeer kan via oprit 6 Aalsmeer de A9 oprijden. ( Zie kaart). 

Verdiepte ligging

De oprit is deze periode afgesloten zodat aannemingsbedrijf VeenIX de zogeheten bypass op deze locatie aan kan leggen. Om ruimte te maken voor de bouw van de verdiepte ligging in Amstelveen, wordt eerst een bypass (tijdelijke rijstroken aan de zuidzijde van de A9) aangelegd. Medio februari wordt het eerste deel van de bypass in gebruik genomen. Eind maart volgt het tweede deel. In het voorjaar zal VeenIX starten met de bouw van de noordelijke verdiepte bak. Het in gebruik nemen van de bypass brengt verkeershinder met zich me. Hieronder staat per periode de hinder weergegeven. Onderaan dit artikel vindt u de bijbehorende omleidingskaarten. Download hier de factsheet met alle afsluitingen en omleidingen

Webinars en inloopmarkten

De afgelopen twee jaar zijn vooral voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Vanaf 2023 start aannemer VeenIX met het ‘echte’ werk. We willen omwonenden hierover graag zo goed mogelijk informeren. Ook dit jaar staan daarom weer webinars (online informatiebijeenkomsten) en live inloopmarkten gepland. Voor omwonenden uit de gemeente Amstelveen is er een webinar op woensdag 25 januari en inloopbijeenkomst op woiensdag 1 februari. Voor omwonenden uit de gemeente Ouder-Amstel: webinar op de donderdagen 26 januari en 2 februari. Aanmelden kan via deze link:

https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/news/meld-u-aan-voor-het-webinar-of-kom-naar-de-inloopmarkt-over-de-a9/#.Y7wunnbMK8E

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.