Stadsdichteres Nikki Szofia (artiestennaam) is op donderdag 31 oktober in het Poëziecafé 102 van 19.30 – 21.00 uur in Café Venstra aan het Stadsplein. Zij werd overigens in 1997 geboren als Nikki Verhoeven en is lid van de Amsterdamse PvdA.

Het thema is deze keer ‘Halloween’ of ‘Lekker eigenwijs’, omdat deze maand ook Kinderboekenweek is. Als men zich aan dat tweede wil houden, kan men – eigenwijs – ook zelf een thema kiezen.

Vijf minuten

Inwoners wordt gevraagd als zij deelnemen aan het Poëziecafé zelf een gedicht te schrijven en/of te komen voordragen. Wie dat laatste wil, moet zich aanmelden via M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl  Elke deelnemer heeft maximaal vijf minuten om voor te dragen.

 Collagepoëzie

Mariza de Vries, medewerkster van de bibliotheek, geeft overigens op vrijdag 4 oktober van 11.00 – 12.15 uur (inloop 10.30 uur) een workshop over collagepoëzie in de Bibliotheek Stadsplein. “Je knipt een gedicht uit een pagina van een afgeschreven boek en maakt daarna een beeld van verschillende plaatjes. Mocht je willen komen, laat mij, Meliza, het even weten dan zet ik je op de lijst”, zegt ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.