Gemeente en Rijkswaterstaat zijn nog altijd druk doende met werkzaamheden aan wegen en straten. Het betekent dat vooral in de weekends, maar ook daarbuiten, veel wegen afgesloten zijn. Zo is bijvoorbeeld van donderdag 29 augustus 20:00 uur tot en met maandag 2 september 05:00 uur de oprit van de A9 in Amstelveen Oost (A9-4d) afgesloten voor verkeer in de richting van Utrecht en Diemen.

Verkeer wordt omgeleid via de Noordzijde van de A9 en kan keren bij afrit A9-5 (Stadshart). De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden.

Keerpuntweg

In verband met werkzaamheden is het voetpad van de Keerpuntweg tot en met vrijdag al afgesloten. Voetgangers passeren via het fietspad. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus is de rijbaan afgezet. Verkeer wordt omgeleid via de Beneluxbaan.

Nieuwe Meerlaan

Wegens sloopwerk aan het viaduct van de A9 is de Nieuwe Meerlaan tot en met vrijdag 30 augustus volledig afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Amsterdamseweg en langzaam verkeer via de Schipholdijk.

Handweg

Werkzaamheden bij Handweg 27 zijn er de oorzaak van dat van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 20 september een halve rijbaan wordt afgezet. Verkeer passeert om en om. Voetgangers passeren via afgezette rijstrook.

Rozenoord

Wegens de herinrichting van de wijk Rozenoord is de Burgemeester Haspelslaan tot en met vrijdag 20 december gefaseerd afgesloten voor het verkeer, dat wordt omgeleid via de Mr. G. Groen van Prinstererlaan – Van Heuven Goedhartlaan – Rozenoord. Ook wordt er op de Mr. G. Groen van Prinstererlaan van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 augustus een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Verkeer passeert de werkzaamheden met behulp van verkeerslichten om en om.

 Rembrandtweg

Werkzaamheden aan kabels en leidingen zijn er de oorzaak van dat het fietspad aan de Rembrandtweg van de  Mr. G. Groen van Prinstererlaan richting het Stadshart tot en met donderdag 22  augustus wordt afgesloten. Fietsers gaan via de rijbaan. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer.

 Maalderij / Noorddammerweg

En door het vervangen van een hogedruk gasleiding van Stedin wordt de Maalderij tussen de Ziederij en de Noorddammerlaan in 1 richting afgesloten van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus. Verkeer vanuit Noorddammerlaan heeft doorgang in Maalderij. Omleiding via Zetterij – Bovenkerkerweg – Noorddammerlaan – Maalderij. Voetgangers en fietsers kunnen in twee richtingen passeren.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.