Net als aan het Stadsplein kan men van woensdag 3 juli (9.30 uur) af in de bibliotheek Westwijk terecht voor het voorlezen aan babies. Het Babycafé gaat dan open in die vestiging voor ‘nieuwsgierige baby’s en voorleesliefhebbers’.

Het Boekstart Babycafé bevat een brede collectie van boekjes, die speciaal zijn ontwikkeld om op een speelse wijze dingen te ontdekken en de eerste stapjes op het gebied van taal met babies te zetten.

Naast het educatieve aspect is het Babycafé ook een leuke ontmoetingsplek voor ouders die van voorlezen houden, zegt de bieb. Er staan koffie en koekjes klaar en er is ruimte voor verschoning en het doen van een dutje voor de baby’s. De toegang tot het Babycafé is gratis en voor meer informatie kan men terecht op www.debibliotheekamstelland.nl.

 

1 REACTIE

  1. Ook niet iets voor buurtcentra? Dit doe je namelijk niet zo gauw als je Amstelveen noord of Waardhuizen woont, laat staan in de Nes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.