In Cinema Amstelveen, weer open vanaf donderdag 22 augustus, staan drie premières op het programma en verder een keuze uit tien films.

Onder meer worden de volgende films vertoond:

Waar gebeurd 

‘Widow Clicquot’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal de weduwe van François Clicquot, erfgenaam van het bekende Clicquot-champagne-imperium. Als François overlijdt, neemt weduwe (‘veuve’) Barbe-Nicole het wijnstokje over en is zij vastberaden om de revolutionaire toepassingen van haar man verder te ontwikkelen.

In ‘Daaaaaali!’ ziet men een jonge Franse journaliste, die meerdere pogingen doet om Salvador Dalí te interviewen voor een documentaire waarvan de opnames nooit zullen beginnen.

Enkele andere films zijn: Fly Me to The Moon Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de sterren van de hemel in deze scherpzinnige,  komische drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding. Memory: Maatschappelijk werkster Sylvia leidt een overzichtelijk en gestructureerd leven. Ze verdeelt haar tijd over haar dochter, baan en AA-bijeenkomsten. Dit wordt overhoop gegooid als Saul haar na hun middelbare school reünie naar huis volgt. Thelma Squibb, speelt Thelma Post, een pittige 93-jarige oma die via de telefoon wordt opgelicht door iemand die zich voordoet als haar kleinzoon. Ze begint aan een gevaarlijke speurtocht door Los Angeles, vergezeld door een bejaarde vriend en zijn scootmobiel, om terug te krijgen wat haar is afgetroggeld. Un P’tit Truc en Om aan de politie te ontsnappen, zoeken een vader en zijn zoon toevlucht in een vakantiekamp voor jongvolwassenen met een handicap. Dit markeert het begin van een doldwaze week.

De jeugd kan nog de hele zomervakantie (tot en met 1 september) dagelijks vanaf 13.30 uur kiezen uit vier titels: Inside Out 2, Verschikkelijke Ikke 4, Superkrachten voor mijn hoofd en Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle overige titels, data en tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.