Op zondag 13 oktober vindt weer de Pianopromenade Amstelveen plaats. De organisatie van dit jaarlijkse evenement gaat met veel enthousiasme weer aan de slag om ook deze editie een succes te laten worden. Er zal ook een piano in de Urbanustoren staan, waar enkele stukken op gespeeld zullen worden.

De concerten zijn gratis, maar door vriend te worden van de Piano Promenade Amstelveen draagt men het evenement niet alleen een warm hart toe maar kan men ook lezingen en speciaal voor de vrienden georganiseerde concerten bijwonen. Op de site www.pianopromenadeamstelveen.nl kan t.z.t. het programma 2019 bekijken en zich aanmelden als “Vriend”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.