Op vrijdag 1 november (20.15 uur) geeft het Pauluskoor een concert in de Augustinuskerk. Op het programma staat, naast het Gloria van Francis Poulenc, The Armed Man – A mass for Peace van Karl Jenkins. Gecomponeerd ter gelegenheid van de millenniumviering in 2000 en opgedragen aan de slachtoffers van de oorlog in Kosovo.

Het Pauluskoor staat onder leiding van dirigent Marcel Joosen en wordt begeleid door het orkest Philharmonia Amsterdam. De sopraan Aliya Akhmadeeva levert een belangrijke bijdrage. Nadere informatie volgt op www.Pauluskoor.nl  en onze eigen website.

In samenwerking met het Amstelveen Symphonieorkest geeft het Pauluskoor 14 december ook een kerstconcert in de Kruiskerk aan de Van de Veerelaan 30A. Informatie t.z.t. op de site van het Pauluskoor en die van de Vrienden van de Urbanus.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.