De Bibliotheek Amstelland, met vestingen aan het Stadsplein en het Westwijkplein, voert tot 29 augustus weer een zomerlezen campagne onder het motto ‘Backpacken met de Bieb’. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen een reeks avontuurlijke en creatieve activiteiten met de bibliotheken van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

In deze regio staat op het programma: Backpacken met de Bieb: Aalsmeer (30 juli); Backpacken met de Bieb: Amstelveen (13 en 15 augustus); Backpacken met de Bieb: Uithoorn (7, 12 en 14 augustus).

Inschrijven

Kinderen kunnen onder meer Ā luisteren verhalen, deelnemen aan workshops en meedoen aan ā€˜interactieve activiteitenā€™, zoals het maken van een spiraalslang, het verzinnen van griezelverhalen met vingerpoppetjes en het zoeken naar torren en spinnen, zegt de bieb. Als voordelen noemt die dat en geen reiskosten of inpakstress zijn, het lezen in de zomer wordt gestimuleerd en de gemeenschap met de ouders verbeterd. Deelname aan ‘Backpacken met de Bieb’ is gratis, maar inschrijving is vereist via Backpacken met de Bieb.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.