Deze zomer komt de bioscoop weer naar diverse wijken toe met Cinema Anstelveen on Tour. Vier weekenden zetten Cinema Amstelveen een buitenbios neer, ergens in Amstelveen.

Er staat een relaxte strandstoel klaar en men krijgt er een koptelefoon bij voor de optimale filmbeleving in de buitenlucht, op een heel groot scherm.

Cinevillepas

Ook met een Cinevillepas en een Cinema Strippenkaart zit men goed bij de buitenbios. De films van de eerste twee weekenden voor de zomervakantie zijn inmiddels bekend. Bij de Ateliers 2005 aan de Van Weerden Poelmanlaan 4 draait op vrijdag 28 juni om 22.10 uur de film The Angels’ Share en dag later, zaterdag 29 juni om 21.50 uur The Boy and the Heron.

Groenhof

Bij Groenhof draait op vrijdag 5 juli  om 21.55 uur ‘Captain Fantastic’ en op zaterdag 6 juli om 22.05 uur ‘Mamma Mia’. De filmtitels van de twee weekenden in september worden later bekend gemaakt. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.