Al tienduizend bezoekers trok DeNieuweGalerie in de Binnenhof, onderdeel van het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Die galerie werd in december 2022 opgezet als pop-up door professionele kunstenaarsvereniging in Amstelland VAK.

De tienduizendste bezoekster bleek Isabelle Twaalfhoven te zijn. Zij werd gefeliciteerd door Hanneke Rijks van DeNieuweGalerie en hoorde een bloemetje bij (foto).

Expositie

Elke maand is in de galerie een nieuwe expositie bewonderen met verschillend werk van leden van  de vereniging AmstellandKunst. Ook zijn er altijd één of twee kunstenaars aanwezig om te praten over het werk. Sinds kort is er op zondagmiddag: KunstKoffie van 12.15 tot 13.15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.