Een mooie, vrolijke en toegankelijke theaterreis door de wereld van de kabouters in het Amstelveens Poppentheater staat de kinderen vrijdag 3 mei (14.30 uur) te wachten en zaterdagochtend 4 mei om 10.30 uur.

In ‘Het Kabouterboek’ van Loes Riphagen leest iedereen die ouder is dat twee jaar bijna alles over de kabouters.

Fantasie

Wist je bijvoorbeeld dat ze tegenwoordig bijna allemaal in de stad wonen, wat een plattespullenklem is en hoe je je als kabouter het beste kunt vermommen? vraagt het theater hen. In de gelijknamige voorstelling van Klein Amsterdam Producties komt men nóg meer over ze te weten. Hoe het klinkt als kabouters zingen (vals), hoe ze ruiken en hoe een huisbeest aanvoelt bijvoorbeeld. In deze mooie, vrolijke en toegankelijke jeugdtheaterproductie creëert maker en actrice Marianne van Houten een kabouterwereld op het podium en neemt ze haar kijkers mee de fantasie in. Première in de meivakantie in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs per kaartje: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.