De VVD Amstelveen / Ouder-Amstel houdt woensdag 3 april (17.15 uur) weer een zogeheten ‘politiek café’ in Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde, waar de demissionaire staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg spreekt.

Het debat daarna wordt geleid door voorzitter Meindert Schut van de Mediaraad Amstelveen. Hij is journalist en presentator bij BNR  (Business Nieuws Radio).

Spreidingswet

Eigenlijk zou Van der Burg, die de Spreidingswet voor asielzoekers er door kreeg, al op het vorige politieke café van de VVD, in november,  spreken, maar hij moest toen als gevolg van ziekte verstek laten gaan. De voorzitter van de lokale VVD André van der Sterre zal het welkomstwoord

houden en Eric van der Burg zal daarna zijn inleiding houden. Het aantal asielzoekers, de spreidingswet, het formatieproces zijn actuele onderwerpen waar de staatssecretaris een toelichting op kan geven, waarna men in debat met hem kan gaan. Iedereen die dat respectvol doet, is welkom, zegt de VVD.

Raadsleden

Diverse raadsleden en wethouders van VVD Ouder-Amstel en Amstelveen zullen bij het café aanwezig zijn. Wie ook aanwezig wil zijn bij dit politieke debat, kan zich hiervoor opgeven bij Victor Frequin (victor.frequin@vpbd.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.