De volgende editie van het programma ZAAI voor startende ondernemers is weer gestart. Wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken) opende die dinsdag in het raadhuis.

Het was de twintigste Nederlandstalige en de zestiende Engelse editie. De ondernemers leren de praktijk van het ondernemer via onder meer workshops en bedrijfsbezoeken.

36 deelnemers

Het programma wordt jaarlijks georganiseerd  door de gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen, met steun van de Raboban k Amstel en Vecht. Dit jaar heeft de organisatie ruim vijftig aanmeldingen ontvangen, waarvan er zesendertig geselecteerd zijn voor ZAAI.

Internationaal

Op dinsdag 26 maart is er een internationale netwerkbijeenkomst waar ook oud ZAAI-lingen zijn uitgenodigd en Amstelveense ondernemers. Voorafgaand op deze netwerkbijeenkomst gaat de wethouder EZ op bedrijfsbezoek en hij nodigde bij de opening de aanwezigen uit mee te gaan.

Masterclasses
Het komende half jaar gaat de gemeente de Nederlandstalige en Engelstalige groep veel bij elkaar brengen, alleen de Masterclasses worden apart van elkaar gegeven.  De startbijeenkomst stond in het teken van Pitchen, Netwerken en doelen stellen. “Vandaag is het begin van een half jaar vol kennis, inspiratie overdracht en netwerkmogelijkheden”, zei de wethouder, die de deelnemers veel inspiratie en succes toewenste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.