Op zaterdag 23 december (11.00 uur) vertelt Eric Borrias het verhaal van ‘Anna Suzanna, de fee die vuur kon spuwen’ inde bibliotheek aan het Stadsplein.

Borrias is één van de beste verhalenvertellers van Nederland, zegt de bieb.

Repertoire

“Niet voor niets is hij een van de meest gevraagde vertellers van ons land”, voegt zij daaraan toe. “Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd.”

Fee die vuur kon spuwen

Het verhaal gaat over een verliefde opa, een fee die vuur kan spuwen en een bos waar het nooit sneeuwt. Tot koning winter het bos bevriest. Niet alleen de bomen en de grond, maar ook alle dieren staan stijf van de kou. De kleine fee, Anna Suzanna, gaat naar de drakenschool om te leren vuur spuwen, zodat zij haar vrienden kan ontdooien. Maar of dat helpt?

 Toegang is gratis, maar reserveren op de website van de bibliotheek wel op tijd een vereiste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.