Op zondag 17 december (14.30 uur) kunnen vooral kinderen meedoen en kijken bij de openbare repetitie van de voorstelling ‘Storm’ van IJsbeer Inc.

Het is een kans voor kinderen die van theater houden of shows zelf willen maken.

Spelopdrachten

Zij kunnen een kijkje achter de schermen nemen, zegt het Poppentheater. De kinderen leren en zien volgens het theater hoe een beeldende voorstelling wordt gemaakt. Ook de special effects komen aan bod. Zelfs mogen de kinderen meedoen op het podium met een paar leuke spelopdrachten. De toegang is helemaal gratis, maar aanmelding is wel nodig, want er is plaats voor niet meer dan twintig deelnemers. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.