Het ballet Don Quichot, uitgevoerd door The Royal Ballet in Londen, is zondag 3 december (16.15 uur) te zien in Cinema Amstelveen.

Het is een vertoning in The Royal Ballet House London.

Levenslustig stil

De tien jaar geleden voor The Royal Ballet gecreëerde bruisende productie van Carlos Acosta, gebaseerd op de epische roman ‘Don Quichot’ van Miguel de Cervantes, vertelt de avonturen van de excentrieke edelman Don Quichot en zijn trouwe dienaar Sancho Panza. Zij proberen een levenslustig jong stel, Kitri en Basilio, bij elkaar te brengen. Dit energieke 19e-eeuwse ballet wordt uitgevoerd op de levendige partituur van Ludwig Minkus, waarin de solisten van The Royal Ballet hun virtuositeit kunnen laten zien. De tien jaar geleden voor The Royal Ballet gecreëerde bruisende productie van Carlos Acosta, met de karaktervolle ontwerpen van Tim Hatley, brengt de gloed en de romantiek van de klassieke roman van Cervantes tot leven.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.