Ter gelegenheid van het éénjarige bestaan van DeNieuweGalerie in Stadshart Amstelveen werken meer dan dertig kunstenaars uit de regio in december mee aan een grote variatie van werken. De Vereniging AmstellandKunst (VAK) runt de galerie. 

De werken zijn aantrekkelijk geprijsd, zegt de organisatie.

500 euro

Daarmee wordt bedoeld dat die werken tot € 500 kosten. De diverse kunstwerken tonen zowel figuratieve als abstracte kunst. Niet alleen om aan de muur te hangen, maar ook beeldjes om neer te zetten, vazen en sieraden. Het bedrijf suggereert dat men in de feestmaand zo’n kunstwerk van een kunstenaar uit de regio cadeau kan geven. Leden van de Vereniging AmstellandKunst (VAK), die de galerie runnen, kunnen informatie over de kunstenaars en hun werk geven. DeNieuweGalerie is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Locatie: winkel 109, vlakbij entree 8 en lijn 5.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.