In de oudejaarsconference ‘Vaarwel 2023’ blikt Sjaak Bral woensdag 6 december in de Schouwburg Amstelveen terug op het afgelopen jaar. Bral verzorgt al 27 jaar zijn oudejaarsconferences in de theaters.

Inmiddels is de oudejaarsconference uitgegroeid tot een typisch Nederlandse traditie.

Fileren

Een dag later, donderdag 7 december, beleven het optreden The African Mamas de première van hun kerstprogramma The Soul of Christmas. Met ‘Vaarwel 2023’ fileert Sjaak Bral met Haagse humor het jaar. Hij scheidt het nieuws van echt en nep, knipt de hoofd- van de bijzaken los en verpakt het grote én kleine leed in een theateravond volop humor, muziek en snedige analyses.

Kerstprogramma

Op donderdag 7 december dus de feestelijke première van The Soul of Christmas, een sfeervol kerstprogramma van The African Mamas met een mix van soul en Afrikaanse muziek. Zij brengen de soul terug naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Aangevuld met harmonieën en Afrikaanse traditionals waar we The African Mamas van kennen.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

Op de foto Sjaak Bral

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.