Op zondag 26 november (14.30 uur) is de Belgische kat Matze in het Amstelveens Poppentheater.

De voorstelling toont mevrouw Vink, die alleen woont, tot op een dag het geluk naar haar toe schijnt te komen, in de vorm van een kleine poes onder haar bank.

Poesje weg

Met veel geduld wint ze het vertrouwen van dit schuwe, kleine poesje wat ze soms onhandig en onbeholpen in haar hart sluit. Maar zo‘n lief poesje is soms ook ondeugend: Met bollen wol spelen of krabben. Op een zekere nacht is het kleine poes verdwenen. Mevrouw Vink is heel bezorgd: Waar is het poesje gebleven en zal het poesje de weg naar haar huis weer terug kunnen vinden?

Mensen en dieren spreken misschien niet dezelfde taal, maar het is nog leuker dat ze elkaar zonder woorden begrijpen. Dit lieve verhaal wordt verteld in een kleurrijke mix van poppenspel, dans, zang en schaduwspel. Language no problem.

Toegangsprijs € 9,00 Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.