Macka B, ook bekend als “The Teacher,” treedt zondag 3 december op in P60. Hij brengt zijn unieke mix van ‘sociaal bewuste’ teksten naar reggaeliefhebbers én fans van opbeurende muziek.

Macka B’s opmerkelijke reis begon in zijn jeugd op de soundsystems van Wolverhampton, Engeland, en heeft hem naar de top van de reggaewereld gebracht. Daar wordt hij gezien als een van de meest gerespecteerde reggae-artiesten wereldwijd.

Vier decennia

Zijn carrière beslaat inmiddels meer dan vier decennia, waarin hij 20 albums heeft uitgebracht en het publiek wist te boeien met zijn meeslepende muziek en principiële boodschap.

Een voortdurende zoektocht naar muzikale vernieuwing houdt Macka B aan de top van de reggaescène, en zijn optredens op podia over de hele wereld blijven inspireren en vermaken. Bovendien heeft hij het digitale tijdperk omarmd en is hij een internetfenomeen geworden met zijn virale raps op “Medical Mondays” en “Wha Me Eat Wednesdays,” waarin hij pleit voor gezonde voeding en veganisme. Zijn “Cucumba”-rap heeft honderden miljoenen views verzameld, en hij heeft een toegewijde online aanhang, met bijna 500.000 fans op Facebook en meer dan 300.000 op Instagram. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/macka-b

Dit concert is een samenwerking tussen P60, BoomBax en Zensocial Productions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.