Er klink deze herfst veel muziek in de schouwburg aan het Stadsplein. Van musicals tot country en Franse chansons. Op vrijdag 27 oktober is de musical ‘Piaf’ te zien, met het wereldwijd bekende nummer ‘Non, Je ne regrette rien’.

Na afloop van de voorstelling wordt de gouden VVTP-award uitgereikt.

25.000 kaarten

Voor de gloednieuwe Nederlandse musical ‘Piaf’ zijn 25.000 kaarten verkocht en wordt daarom bekroond met de gouden VVTP-award in Schouwburg Amstelveen. De musical gaat over leven en dood van de legendarische Franse zangeres. Zestig jaar na haar overlijden worden haar liedjes overal ter wereld nog steeds geluisterd en gezongen. Nummers als Non, Je ne regrette rien en La Vie En Rose zijn slechts een paar voorbeelden. De rol van Edith Piaf wordt vertolkt door Suzan Seegers (foto). Naast haar zijn ook o.a. Thomas Cammaert en Cystine Carreon te zien in deze bijzondere voorstelling.

OVA Musicals
Tijdens ‘Musical Autumn Nights’ waait de magie van Broadway en West End door Schouwburg Amstelveen. Vijf doorgewinterde musicalsterren (o.a. Esmée Dekker en Tristan van der Lingen) nemen het publiek mee op een reis door de wereld van musicals. Dit doen zij samen met een live band, o.l.v. Rosite van der Woude én een groot koor bestaand uit de leden van OVA Musicals uit Amstelveen. Er staan hits en klassiekers op het programma als The Phantom of the Opera, Les Misérables, Hamilton en Dear Evan Hansen. Voor Musical Autumn Nights op woensdag 1 november zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Muziek van Nashville
Naast musicalhits klinkt er ook countrymuziek door de zalen van de schouwburg. Leonie Meijer en haar band spelen op vrijdag 3 november muziek van de populaire Netflixserie Nashville. De muziek uit de serie is zo populair dat elk seizoen vergezeld wordt met een muzikaal album van vier CD’s. Het is deze muziek, aangevuld met nieuwe versies van populaire countrynummers, die centraal staat in dit concert.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto: Annemieke van der Togt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.