De voorstelling ‘Notenjacht’ gaat zondagmiddag 15 oktober (14.30 uur) in première in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg. Een productie van Theater Lapstok.

Het is volgens het theater een vrolijk liedjesprogramma voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Stoffig

Uit elke koffer en blik komt een lied tevoorschijn. Het verhaal is dat Lappie Lapstok een nieuw lied schrijft. Het is een ondeugend lied, waarbij haar probleem niet de laatste muzieknoten kan vinden. Op zolder gaat ze samen met haar neef Johannes op jacht naar de noten. Uit de oude, stoffige koffers op zolder ontwaken verschillende treuzelsmoesjes, deugnietjes, stiekeme en ontroerende herinneringen. Zoals de herinnering aan haar eigenzinnige Oma Pad, die elke avond onder de modder zit. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.