Musical vereniging OVA heeft een nieuwe naam en logo. Zij heet nu OVA Musicals. Onder die naam brengt het ook de musical ‘Petticoat’ op 20 en 21 juni in de Schouwburg Amstelveen.

Deze voorstelling is geschreven voor Chantal Janzen en vertelt het verhaal van Pattie Jagersma die dolgraag zangeres wil worden.

Hoofdrol

“Een hartverwarmende en vrolijke musical”, zegt OVA, dat oorspronkelijk stond voor Operette Vereniging Amstelveen. In de voorstelling van ‘Petticoat’ wordt de hoofdrol gespeeld door Indra de Bree-van der Meer. Kaarten zijn te koop via Schouwburg Amstelveen.

Musicals

De naamsverandering dateert van begin oktober. Volgens voorzitter Astrid Breuker-Hoffscholte past de naam beter bij wat de vereniging tegenwoordig doet.  “Op papier was OVA nog een operettevereniging. Wij spelen al geruime tijd musicals, dus werd het tijd voor een nieuwe naam die helemaal past bij wie wij zijn.”

Petticoat

In de ‘Petticoat’ wil Patricia Jagersma als Pattie Hunt de nieuwe Doris Day worden. Opgegroeid in een klein plattelandsdorp, lonkt de grote stad. Ze trekt haar stoute schoenen aan en gaat op avontuur. Met vallen en opstaan ontdekt Pattie dat de showbizz helemaal niet zo glitter en glamour is als het lijkt. Lukt het haar om alle tegenwinden te trotseren? Petticoat is volgens OVA een hartverwarmende musical over het najagen van dromen, het loslaten van je kind en het luisteren naar je hart. “Met heerlijke muziek, petticoats en vooral heel veel humor”, zegt OVA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.