Schouwburg Amstelveen heeft vlak na de aftrap van het nieuwe theaterseizoen nog een aantal voorstellingen bijgeboekt. De journalisten Yvette van Boven en Teun van de Keuken zijn met de theaterspecial ‘Etenstijd Live’ op zondag 12 november te zien en komen  Boekestijn en De Wijk op dinsdag 12 december met De Eindejaarsshow.

In hun podcast Etenstijd bespreken journalisten Teun van de Keuken en Yvette van Boven hun lievelingskost.

 Lange opname

Van een spannend – of juist doodgewoon – ingrediënt tot een praktisch keukenapparaat en van horeca-ervaringen tot kooktips. En wat gaan ze vanavond zelf eten? Teun en Yvette vertellen het elke maandag- en donderdagmiddag rond de klok van 5. In ‘Etenstijd – Live’ doen ze een extra lange live-opname. Met extra veel tips, eetervaringen en kookplannen. En natuurlijk een berg vragen uit de zaal.

Eindejaarshow

Nu Nederland, Amerika en eigenlijk het Westen op zoek zijn naar nieuwe leiders, komen Boekestijn en De Wijk met de voorstelling ‘De Eindejaarshow’ op dinsdag 12 december. Tegenstrevers China en Rusland van het westen hebben wel hun sterke mannen maar die maken er ook een potje van, vindt het duo. De rest van de wereld kijkt angstvallig toe en weigert vaak partij te kiezen.

Terwijl Nederland een kabinet formeert in oorlogstijd en in de VS de Amerikaanse democratie en in Europa de veiligheid op het spel staan, zien Boekestijn en De Wijk zich genoodzaakt tot een cursus leiderschap, geschikt voor democraten én potentaten.

 Misverstanden

Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke komen met ‘Zandweg 17, Wormer’ op donderdag 21 maart. In het najaar van 2017 verhuisden Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, middenin het dorp. ‘Eindelijk ruimte’, denkt Van Roosmalen. ‘Grappig, terug naar huis’, denkt Eva. Maar daar komen ze al snel op terug. Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen. De voorstelling is ook te zien op donderdag 18 januari.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.