Er komt op zondag 22 oktober (14.00 tot 20.00 uur) een dag vol activiteiten voor jong volwassenen, georganiseerd door Cobra Academy onder de titel “Het Dak Eraf!”, zegt het Cobra Museum. Die dag is ook vol muziek en lekkernijen.Jongeren kunnen tijdens “Het Dak Eraf!” bijvoorbeeld kledingruil bedrijven, rollerskaten en er is een salsa workshop. De hapjes worden aangedragen door lokale ondernemers. De toegang is gratis en iedereen welkom.

Skaten
Men kan zich afvragen of een museum wel de plek is om te skaten. “Het kan allemaal tijdens ‘Het Dak Eraf!’, zegt het Cobra Museum. Dus is er een kledingruilmarkt waarnaar jongeren hun tweedehands kleding kunnen meenemen en ruilen. “En als zij dachten dat rollerskaten in een museum onmogelijk was, dan moeten zij dit evenement bijwonen”, zegt het museum. Swing Latino en DJ VCR laat de beste salsa moves zien.

Cobra Academy
Achter “Het Dak Eraf!” staat de Cobra Academy, bestaande uit jongvolwassen adviseurs die hun eigen doelgroep vertegenwoordigen. Ze fungeren als mede-programmamakers, denktank en peer-educators van het Cobra Museum. Hun doel is om het museum aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor jongvolwassenen en hen kennis te laten maken met het Cobra Museum. Meer informatie over het programma op www.cobra-museum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.