Tijdens de herfstvakantie komt AmstelveenSport weer met diverse sportieve activiteiten voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. In zwembad De Meerkap kan er veel recreatie en banen worden gezwommen van maandag 23 tot en met zondag 29 oktober. Het zwembad is dan open volgens een vakantierooster .

Elke dag ligt de Jungle stormbaan van 12:30 uur af klaar in het wedstrijdbad voor iedereen met een zwemdiploma. Behalve op vrijdagmiddag 27 oktober, want dan is er watervoetbal van 13:00 tot 16:00 uur in het wedstrijdbad.

Nieuwe sport

Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij wordt gespeeld in een zwembad met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. De sport is voor iedereen leuk, omdat de techniek heel anders is dan bij gewoon voetbal. Wegens zwemles ’s ochtends vroeg zijn er van dinsdag tot en met vrijdag minder banen beschikbaar voor het banenzwemmen.

Halloween

Halloween discozwemmen is de eerste zwemdisco van dit seizoen, op vrijdagavond 3 november van 19:00 tot 21:00 uur. Een DJ zorgt voor muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten wordt het zwembad omgetoverd tot een flitsend, swingend Halloween zwem- en dansparadijs. “Zwemmen wordt zo nog leuker’, zegt de Meerkamp. Discozwemmen is voor kinderen tot 12 jaar.

PeuterFestival

Dinsdag 24 oktober houdt AmstelveenSport van 09:30 tot 12:30 uur het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal. Tijdens het PeuterFestival zijn er allerlei activiteiten voor peuters van 2 t/m 4 jaar. Ze kunnen bijvoorbeeld springen op de trampoline en springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Als speciale gast deze keer: Spiderman.

LuchtkussenFestival

Ook in de herfstvakantie is er op woensdag 25 oktober (10.00 tot 16.00 uur) weer een luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal. Het LuchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussens voor 4 & 5 jarigen.

Voor zowel het Peuter- als het Luchtkussenfestival geldt dat de online kaartverkoop is gestart. Aan de deur is beperkte verkoop van kaarten, zolang de voorraad strekt. Een ticket koopt men uitsluitend voor het kind, ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.
Meer informatie en tickets op amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.