Zondagavond (8 oktober) is er een op steun aan Israël gerichte bijeenkomst in Amstelveen. De juiste locatie wordt meegedeeld na aanmelding op nederland@standwithus.com. De meeting begint om 20.30 uur met een inloop van 20.00 uur.

‘Steun voor Israël’ is het thema van de avond die door Joodse organisaties is georganiseerd.

Duizenden rakketten

Duizenden rakketten uit Gaza kwamen op Israël neer en zaaiden daar dood en veel gewonden. “Kom en steun Israël”, zeggen de diverse organisaties. Die zijn onder meer StandWithUs, Maccabi Nederland, Israëlactie, Wizo, CIDI, Nieuw Israëlitisch Weekblad, B’nai B’rith, JNF, Haboniem-Dror, NIHS, Dutchtown, Arza, JMW. De Vrijdagavond, Centraal Joods Overlegm en Ned. Verbond voor Progressief Jodendom.

Terreur

De organisatoren spreken  over een terroristische aanval. Zij willen op de bijeenkomst graag de jongste ontwikkelingen bespreken.

4 REACTIES

    • Terreur tegen mensen die er niets mee te maken hebben is altijd walgelijk en dat geldt voor beide kanten.
      Daarbij komt aan beide kanten heb je volop extremisten die het vuur van haat enkel maar willen aanwakkeren, omdat ze daar één of ander voordeel in zien.

  1. Deze ‘onverwachte aanval’ komt de wankele racistische regering van Netanyahu zó goed uit dat hij wel besteld lijkt. Alle kritiek en protesten tegen hem zijn verstomd en de Ruttes en Raats van de wereld spreken hun kritiekloze steun voor hem uit. Hoezo democratie en rechtsstaat? Wat hen betreft mag de beroving en onderdrukking van de Palestijnen gewoon doorgaan. Totdat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.