Zondagmiddag 22 oktober (15.00 uur) geeft het Rondo ensemble van Ronald Willemsen een concert in St. Urbanuskerk in Bovenkerk.

Daarmee wordt het culturele winterseizoen in de Urbanuskerk geopend.

Van musical tot opera

Er worden populaire licht klassieke liederen ten gehore gebracht, o.a. van Mozart, Schubert, Vivaldi, Tchaikovsky en Gershwin.”Van sacraal tot opera en van musical- tot passievolle wereldmuziek”, zegt de stichting Vrienden  van de Bovenkerkse Urbanus, die het concert organiseert.

Vier zangers

Het Rondo ensemble bestaat uit een groep van vier internationale zangers: Irina Plyassova, sopraan, Elena Bazhenova, mezzosopraan, Thomas Vets, tenor, en Ronald Willemse, bas-bariton. Z ij worden begeleid door de concertpianist Ivan Pavlov. De toegangsprijs bedraagt € 15, inclusief een consumptie in de pauze.

De kerkzaal is open om 14.30 uur en het concert duurt tot 18.00 uur. Op de website van de stichting kan met reserveren: https://vriendenbovenkerkseurbanus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.