De Duda Paiva Company speelt zondag 24 september om 14.30 uur de poppenvoorstelling ‘‘Kinderen van het Verdwenen Woud’ in het Amstelveens Poppentheater.

Het is, na ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ van hetzelfde gezelschap is ook dit weer een voorstelling over verdwenen dieren.

Vuurvliegjes

“De betoverende poppenwereld van dit fantastische gezelschap is natuurlijk dé plek om hen tot leven te brengen”, zegt het theater. Op een schilderachtige verborgen plek, tussen de stad en wat is overgebleven van het regenwoud ontmoeten de toeschouwers Yara en Barnabe, broer en zus. Ze zijn verdwaald in het bos vlakbij hun boerderij en gefascineerd door verhalen over mysterieuze wezens die ooit in het bos leefden. Zoals de gevaarlijke jaguar, de nieuwsgierige miereneter, de hilarische blauwe arara en de vuurvliegjes die ’s nachts het donkere bos verlichten. Het bos is magisch mooi. En toch werd het uiteindelijk omringd door de stad. Maar het mytische wezen Curupira laat zich niet zomaar omsingelen. Kaartjes á € 9,00 per stuk kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater, info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.