Door een fout van de gemeente kregen diverse bewoners waarschijnlijk een dwangbevel. Of zij eindelijk hun gemeentelijke belastingen wilden betalen.

Op dit moment is nog niet bekend hoeveel onterechte dwangbevelen, die betrekking hadden op het belastingjaar 2023, zijn verzonden.

 Onzekerheid

Zij hadden allemaal de dagtekening van 1 september 2023. Om inwoners niet nodeloos in onzekerheid te laten over het al dan niet juist zijn van het dwangbevel ging er gisteren een brief uit, waarin staat dat zij het als niet verzonden kunnen beschouwen. Op een later tijdstip ontvangen deze inwoners een brief met de juiste informatie.

Overval

De gemeente zegt te onderzoeken wat er niet goed is gegaan en maatregelen te nemen om dit soort fouten in de toekomst te vermijden. De gemeente betreurt ten zeerste wat er is gebeurd en biedt zijn verontschuldigingen hiervoor aan, omdat zij begrijpt dat inwoners hierdoor overvallen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.