Ter gelegenheid van de oprichting van de internationale Cobra-beweging, 75 jaar geleden, is er een ‘feestelijke ochtend’ op zaterdag 26 augustus in het Cobra Museum. Daarvoor worden al degenen die in 1948 zijn geboren zijn gratis uitgenodigd.

Het geboortejaar van de beweging, die overigens maar drie jaar geeft bestaan, was 1948. Het museum claimt op 26 augustus ‘een ochtend vol activiteiten, muziek en een kijkje in de jubileumtentoonstelling ‘Grenzeloos en vrij’.

Grenzeloos

Om 10.00 uur worden de gasten verwelkomd met een taartje en koffie of thee. Een fotobooth biedt de gelegenheid een herinneringsfoto te maken en vrijwilligers van het museum zijn aanwezig om samen met de gasten mooie buttons te creëren. In de expositie ‘Grenzeloos en vrij’  worden de kunstwerken van de Cobra-beweging getoond, waarin de verbeelding van kunstenaars en kinderen samenkomen. Er zijn rondleidingen om 12.00 uur en 13.00 uur.

Het programma ‘Samen vieren we 75’ is van 10.00-12.00 en op deze dag gratis voor bezoekers uit 1948 (op vertoon van ID-kaart). Anderen die meekomen betalen de reguliere toegangsprijs. Aanmelden door een email te sturen naar evenementen@cobra-museum.nl. Voor meer informatie kan men terecht op www.cobra-museum.nl

1 REACTIE

  1. Ik ben van ‘ 48 en mijn vrouw van ‘’ 50 . Die moet weer wel de volle mep betalen. Wat een zielig gedoe, getuigend van een krenterigheid en knieperigheid die enkel overtroffen kan worden door het subsidiebeleid bij de Amstelveenpas van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.