Mantelzorg & Meer aan de Dr. Willem Dreesweg 2 organiseert in het najaar de cursus ‘Omgaan met Dementie’ voor partners van iemand met dementie. In deze cursus krijgt men informatie over dementie en tips voor het omgaan met veranderende partners.  

Bewoners van Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel kunnen er aan deelnemen. Die kunnen er op het kantoor van Mantelzorg & Meer gratis aan deelnemen.

Vormen

De cursus wordt weer uitsluitend gegeven op kantooruren, dus wie er niet bij kan  zijn heft pech gehad. De startdatum donderdag 31 augustus van 10.30 tot 12.30 uur en daarna zijn er vervolgbijeenkomsten zijn op 7, 14, 21 en 28 en 5 oktober. De terugkomdag is op donderdag 7 december.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Vormen van dementie; Werking van het geheugen; De belevingsgerichte benadering; Wat betekent dit voor u; Hulpmogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden: info@mantelzorgenmeer.nl, 020-5127250 of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/agenda

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.