Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 juli worden er in de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenweg 116 weer zogenoemde ‘Kidsfeesten’ gehouden door een groep leden van de gemeente.

Coördinator Jenneke zegt dat de groep het leuk vindt die voor buurtkinderen te organiseren, hoewel bezoekertjes uit heel Amstelveen welkom zijn.

Geloof

Het geloof staat centraal op de feesten. De Pauluskerk behoort tot de rechterflank van de PKN, de Gereformeerde Bond in de vroegere Hervormde Kerk, die met de Gereformeerden en de Lutheranen de PKN vormt.

“Vanuit ons geloof willen we maatschappelijk betrokken zijn.” In een al jaren  georganiseerd ‘kidsfeest’ wordt een Bijbelverhaal verteld, gezongen en er is een voorstelling. Overigens worden ook allerlei spelletjes gedaan en is eten en drinken. “Voor de kinderen is het een feest en voor ons niet minder”, zegt Jenneke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.