Zwembad De Meerkamp houdt en van maandag 24 juli tot en met zondag 3 september een zomerrooster op na. Het betekent dat het op werkdagen open is van 08:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 17:00 uur.

Banenzwemmen kan dagelijks in het buitenbad van 08:00 tot 10:00 uur en op doordeweekse dagen ook van 19:00 tot 20:00 uur. Het wedstrijdbad binnen is vanwege onderhoud buiten gebruik.

Familie

Recreatie zwemmen kan dagelijks vanaf 10:30 uur. Op zondag is er zogeheten familiezwemmen. Kinderen onder de 18 jaar komen dan samen met een volwassene (18+). Afhankelijk van het weer, zal het recreatiezwemmen binnen in het golfslagbad en / of in het buitenbad plaatsvinden.

Start nieuwe seizoen

Maandag 4 en dinsdag 5 september is het zwembad gesloten wegens onderhoud en opleiding. Van woensdag 6 september af gaan de zwemlessen en het reguliere rooster weer van start. Kijk voor openingstijden tijdens de zomervakantie op: www.meerkamp.nl/openingstijden

Bewegen in de zomer
Elke zomervakantie organiseert AmstelveenSport overigens diverse activiteiten voor 55+. ‘Beweeg De Zomer Door’ lijkt het motto. AmstelveenSport is er dit jaar van maandag 24 juli tot en met vrijdag 1 september elke maandag tot en met vrijdag (behalve op woensdag) in de ochtend met een activiteit onder professionele begeleiding. Er kan daaraan meegedaan kan worden.

Maandag – Wandelen
Op maandag zijn er zes verschillende wandelingen. De start is telkens om 10:00 uur. Kosten:  €1,50 per wandeling.  24 & 31 juli, startlocatie: Laan Nieuwer-Amstel 1, achter het gemeentehuis; 7 & 14 & 21 augustus, startlocatie: Wijkcentrum Pluspunt; 28 augustus, startlocatie: Wijkcentrum Alleman

Dinsdag – Padel
Tegen een gereduceerd tarief kan men op dinsdag – van 25 juli tot en met 29 augustus met elkaar padellen en na afloop napraten bij een kopje koffie. Kosten zijn € 4,00 per keer, inclusief materiaal: ballen en een racket. Maar wie zelf de spullen heeft, kan die rustig meenemen. Men maakt gebruik van de banen bij Padel Mate Club aan de Grutterij 1.

Donderdag – Fietsen
Op de donderdag is er gratis fietsen vanaf het Noorddamcentrum, op de wekelijkse fietsroutes van AmstelveenSport, Doortrappen, Stichting Bovenkerk en Fietsmaatjes. De start is elke donderdag om 09:30 uur en er wordt daarna ongeveer twee uur gefietst. Alle type fietsen zijn welkom. Er zijn verschillende afstanden, afhankelijk van het type fiets en het niveau.

Vrijdag – Aquafitness
Op de vrijdag staat Aqua Fitness en banenzwemmen in zwembad De Meerkamp op het programma. Entree: € 5,20 een men kan een kaartje kopen bij de kassa van De Meerkamp. Aqua Fitness: 09:00 – 09:45 uur in het golfslagbad en banenzwemmen in het buitenbad: 08:00 – 10:00 uur

Meer informatie: www.amstelveensport.nl/beweeg-de-zomer-door

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.