Houders van de Amstelveenpas kunnen deze zomer (van 22 juli tot en met 3 september) een keer gratis zwemmen bij De Meerkamp. Wethouder Marijn van Ballegooijen (sociaal domein) vindt dat een mooi initiatief.

De pas wordt bij de kassa gescand en geeft per dag één keer gratis toegang. Elke dag zwemmen zit er voor de minima dus niet in.

Cliëntenraad

Het idee voor gratis zomerzwemmen kwam van de Cliëntenraad Minima (CMA), die gewend is met de gemeente mee te denken. “We geven hier graag gehoor aan”, zegt Van Ballegooijen. “We hopen zo bij te dragen aan een leuke vakantie van de pashouders.”

Pas niet meer geldig?

Amstelveners met een pas die tijdens de vakantie verloopt, kunnen terecht op www.amstelveen.nl/amstelveenpas Via deze site kan de pas worden verlengd en is een overzicht te vinden van het verdere aanbod op de Amstelveenpas.

Op de website van zwembad De Meerkamp www.meerkamp.nl staan de openingstijden en informatie over het zwembad.

4 REACTIES

  1. De knieperigheid van de gemeente is werkelijk hemelschreiend. Ėén keer mogen ze gratis, terwijl dit juist de jeugd raakt die toch al zo weinig heeft. Deze rijke gemeente hoort zich rot te schamen. Echt Zum Kotzen. Echt dan slaan de dames en heren zichzelf waarschijnlijk nog op de borst vanwege hun goedertierenheid.

  2. Zo eens met de vorige reactie. In een woord gierigheid en verdeeldheid komt hierdoor. Mogen zwemmen, wat een prestatie afspraak zeg!

    • En in de ouderkerkerplas heb je tenminste blauwalg en nauwelijks toezicht. In ieder geval ik zou mijn kinderen daar niet in de basisschoolleeftijd zelfstandig daar naar toe laten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.