Bij de zogeheten Parkkamer Patrimonium, in heempark De Braak, wordt zaterdag 15 juli een buurtbarbecue gehouden De begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

De organisatie zegt dat alle welkom zijn, mits zij genegen zijn vijftien euro te betalen voor (vegetarische een vlees-) gerechten en een alcoholvrij drankje. “Een wijntje mag men zelf meenemen”, zeggen de organisatoren.

Uiterton

Het Park De Braak ligt aan de Amsterdamseweg en is een rijksmonument. De Parkkamer Patrimonium die daarin is gevestigd heette voorheen Uiterton. Daar moet men zich ook opgeven: info@uiterton.nl, graag uiterlijk 9 juli. De ingang tot de parkkamer vindt men aan de Amsterdamseweg 304 en Princesselaan 1 en 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.