Komend weekend (vrijdag 7 en zaterdag 8 juli) gaat Cinema Amstelveen ‘on Tour’ naar Wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein.

De films Jungle Cruise (met o.a. Dwayne Johnsen en Emily Blunt) en West Side Story (2021) zijn dan voor jongeren gratis te zien in de buitenlucht.

Tot 27 jaar

Ze mogen gratis naar een groot scherm kijken, terwijl zij het geluid via neen koptelefoon krijgen. Op die man iet ontstaat een ‘optimale filmbeleving’, zegt de bios. Tot en met de leeftijd van 27 jaar kan men gratis naar de voorstelling, maar vol=vol, waarschuwt Cinema Amstelveen. “Vooraf online reserveren is aan te raden.”

Stadsplein

De titels van de films voor vrijdag 8 en zaterdag 9 september op het Stadsplein worden nog bekend gemaakt.  Op vrijdag 15 september draait op Uilenstede ‘Druk’ (Oscar voor Beste Buitenlandse Film 2021) en zaterdag 16 september een film waarvan de titel binnenkort bekend wordt gemaakt. Overigens zijn voor degenen die liever binnen in de bioscoop een film zien dertien titels in Cinema Amstelveen, waaronder de Deense komische hit van dit moment Faedre et Modre. Voor de jeugd draait De Oneindige Slijmfilm en gaat de nieuwste Disney Elemental op woensdag 12 juli in première.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen

2 REACTIES

  1. Waarom alleen voor de jeugd?
    Is toch ook leuk voor kinderen en volwassenen met andere films?
    Er zijn in de gemeente ook genoeg thuisblijvers.

  2. Ik vind dit pure leeftijdsdiscriminatie. Waarin verschilt iemand van 26 jaar van iemand van (bijvoorbeeld) 36 jaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.