Een in Uilenstede achtentwintig jaar geleden gevonden jonge vrouw is een van de negen coldcases naar wie nu een internationaal politie onderzoek wordt gedaan. Haar lichaam is begraven onder een nummer, omdat met niets van haar wist.

Op vrijdag 13 januari 1995 ontdekte een voorbijganger het stoffelijk overschot in een water op Uilenstede.

Identiteit

Hij zag een plastic pakket daarin drijven. De door hem gebelde politie zag, ingepakt in een laken, een deel van het stoffelijk overschot van een vrouw. Haar hoofd, onderbenen en een arm ontbraken. Hoewel de politie onderzoek er naar deed kon zij de identiteit van de vrouw niet vaststellen.

Nicotine

De vrouw rookte vermoedelijk veel, gezien de zware nicotinevlekken aan haar rechterhand. Ze had erg korte nagels, mogelijk beet ze daarop. Het slachtoffer heeft twee opvallende littekens op haar rechterarm. Eén van een pokkenprik in de bovenarm en één op haar elleboog. Ze heeft verscheine opvallende moedervlekken op haar bovenlichaam. Mogelijk dat de armband die het slachtoffer droeg een belangrijke aanwijzing is voor haar identiteit.

Vragen

Wie denk te weten wie die vrouw zou kunnen zijn, wordt gevraagd die informatie zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk door te geven. Men kan ook bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070, anonieme tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl. Men kan ook informatie delen

Het geboortejaar van de op Uilenstede aangetroffen vrouw ligt vermoedelijk tussen 1960 en 1975 en haar leeftijd waarschijnlijk tussen de 20 en 35 jaar. Verdere gegevens:

Lengte: 1.63-1.71 meter; Huidskleur: Lichte huidskleur; Haarkleur: Vermoedelijk donkerbruin; Oogkleur: Onbekend; Kleding: Geen.

Litteken

De vrouw heeft een litteken op haar linker bovenbeen en dus diverse opvallende moedervlekken op haar rug, alsmede een aan de linkerzijde van de rechter tepel en een kleine moedervlek onder de linker borst. Ze heeft ook twee moedervlekken aan de linkerflank en één boven de rechter bil.

Sieraden: Een armband

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.