Karin Bloemen is donderdag 6 april (11.30 tot 13.00 uur) in boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein in verband met haar twee dagen eerder uitgekomen boek ‘Tuinieren à la Bloemen’.

Het is volgens de uitgever een toegankelijk lifestyle-tuinboek. Zij signeert  het  en biedt zij elke bezoeker een klein extraatje aan.

Tuinieren

Karin Bloemen heeft haar baljurk en haaknaald ingeruild voor een tuinschort en snoeischaar. Voor haar geldt dat iedereen kan tuinieren, het hele jaar door. Samen met hovenier Paul Metselaar geeft ze praktische en leuke tuintips, verzamelt ze bijzondere adresjes in Nederland en ontmoet ze gepassioneerde mensen met veel verstand van tuinieren. In haar vrolijke en informatieve boek geeft zij makkelijke tips voor beginners.

Planten

Zoals het antwoord op vragen als welke planten wanneer goed groeien, hoe je verduurzaamt, hoe je kunt omgaan met klierige mieren, hoe je een boerenhortensia uitdunt, wanneer je je rozen snoeit en hoe men zijn eigen kruidentuin maakt op een pallet.

Ontspanning door inspanning

Karin Bloemen is cabaretière, zangeres en actrice; een kleurrijke mediapersoonlijkheid met een opvallende verschijning. Ze won een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. Karin Bloemen zit nooit stil – of ze nu op het podium staat, op televisie verschijnt, achter de bühne zit te haken of aan het tuinieren is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.